News Update :

Skyrunner : New Outdoor Games in Malaysia


Korang pernah dengar tak tentang Skyrunners? Apa benda ye Skyrunner ni? Ok, skyrunner ni ialah satu alat permainan outdoor baru yang baru je masuk kat pasaran dalam Malaysia ni. Antara permainan outdoor yang lain ialah macam skateboard, rollerblade dan sebagainya.

So, Skyrunner ni pun adalah salah satu permainan outdoor dimana kita pakai alat tu kat kaki dan main lompat-lompat macam kanggaroo. Skyrunners ni pun ada nama lain gak. Antaranya ialah Kangaroo Shoes, Jumping Stilts, Powerisers dan Fly Jumpers.

Skyrunner, Kangaroo Shoes, Jumping Stilts, Powerisers, Fly Jumpers, new outdoor games, malaysia hottest sport, game outdoor 2011


Kelebihan Skyrunner

  • Lompat setinggi 2 meter!
  • Mampu melangkah sejauh 3 meter!
  • Berlari sehingga 30 km/h!
  • Bermain sambil bersenam.



English Description about Skyrunners


For so long we have been bombarded with the same forms of recreational transport, whether it be Bikes, Skateboards, Scooters, Rollerblades or Skates. How many times can we bear different reincarnations of all these products!! At last SKYRUNNERS are here!

Being able to jump 2 or more metres high, take steps up to 3 metres at a time and run at up to 30kmh, adrenalin pumping stuff! You can use them anytime anywhere and by anyone, young or old. Why not take advantage of our perfect Australian climate and great Outdoors, with a product you can use all year round.

In such a very short time SKYRUNNERS have become the hottest selling item in the USA, Europe and Asia and the product that consumers of all ages want!

More info at Skyrunner Australia.


Gambar Menarik Skyrunners

Skyrunner, Kangaroo Shoes, Jumping Stilts, Powerisers, Fly Jumpers, new outdoor games, malaysia hottest sport, game outdoor 2011

Skyrunner, Kangaroo Shoes, Jumping Stilts, Powerisers, Fly Jumpers, new outdoor games, malaysia hottest sport, game outdoor 2011

Skyrunner, Kangaroo Shoes, Jumping Stilts, Powerisers, Fly Jumpers, new outdoor games, malaysia hottest sport, game outdoor 2011



Video Skyrunners:






Review:

Bagi aku Skyrunner ni memang menarik. Sambil bermain, sambil exercise. Kawan aku Zafuan yang cerita tentang benda ni. Katanya Skyrunner ni baru nak masuk pasaran Malaysia dan dia nak beli benda ni. Dia ada contact supplier tu (orang Malaysia) dan katanya barang tu akan sampai maybe next week. Masalahnya harga dia mahal kalau refer kat main website Skyrunner ni, harganya ialah $259. So, korang tahu tak tentang Skyrunner ni dan kat mana ada jual yang murah-murah? Sila tinggalkan komen kat bawah ye. =D

Add To Facebook Stumble This Fav This With Technorati Add To Del.icio.us Digg This Add To Reddit Add To Yahoo
 
© Copyright Mrdaha Online Blog 2012 -2013 | Design by Mrdaha Online Blog